Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz atın üstüne binmek

Rüyada beyaz atın üstüne binmek

Rüyada beyaz atın üstüne binmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz atın üstüne binmek gördüyseniz:

  • Biraz içine kapanık yapıda olabilirsiniz.

Rüyada beyaz at üstüne binmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işarettir.

Rüyada beyaz atın üstüne binmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına işarettir.

Rüyada at üstüne binmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada atın üstüne binmek başarısının yükseleceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine işarettir.

Rüyada beyaz at binmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına delalet eder.

Rüyada arabanın üstüne binmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine delalettir.

Rüyada aslan üstüne binmek dertleşerek moral bulacağına, yaşamına renk geleceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin üstüne binmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments