Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanın üstüne binmek

Rüyada aslanın üstüne binmek

Rüyada aslanın üstüne binmek yoğun stres altında kalacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, kişinin yüzünün güleceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, onları okula göndereceğine, herkesten ileriye gideceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada aslanın üstüne binmek gördüyseniz:

  • Daha araştırmacı olmalısınız.

Rüyada aslanın üstüne binmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, planların tutmayacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada aslan üstüne binmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine işarettir.

Rüyada beyaz at üstüne binmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına işaret eder.

Rüyada deve üstüne binmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine inanılır.

Rüyada yunus balığının üstüne binmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koçun üstüne binmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, giderlerin artış göstereceğine rivayet eder.

Rüyada filin üstüne binmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçağın üstüne binmek sağlıklı bir hayat sürüleceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments