Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğa tarafından öldürülmek

Rüyada boğa tarafından öldürülmek

Rüyada boğa tarafından öldürülmek mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, zor günlerin uzaklaşacağına, keder yaşayacağına inanılır.

Rüyada boğa tarafından öldürülmek gördüyseniz:

  • Kötü konuşmaktan başka kendi sırlarınızı da ağzınızdan kaçırabilirsiniz.

Rüyada boğa tarafından öldürülmek iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine yorulur.

Rüyada boğa tarafından kovalanmak hem de para kaybettireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada boğa tarafından kovalandığını görmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına tabir olunur.

Rüyada kızgın boğa tarafından kovalanmak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada birini boğarak öldürmeye çalışmak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, ruhunun dinleneceğine işaret eder.

Rüyada kediyi boğarak öldürmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, bunu şeref sayacağına işaret eder.

Rüyada fareyi boğarak öldürmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, sinirlerinin yıpranacağına inanılır.

Rüyada yılanı boğarak öldürmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments