Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğa tarafından kovalanmak

Rüyada boğa tarafından kovalanmak

Rüyada boğa tarafından kovalanmak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, kişinin sıkıntıların artacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğa tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Aşka zaman ayırmalısınız.

Rüyada boğa tarafından kovalanmak yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğa tarafından kovalandığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, zarar etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kızgın boğa tarafından kovalanmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada boğanın kovalaması görmek çok yorulacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına işaret eder.

Rüyada boğa kovalaması görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada boğanın kovalamasını görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğa tarafından öldürülmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına inanılır.

Rüyada çingene tarafından kovalanmak yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments