Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareyi boğarak öldürmek

Rüyada fareyi boğarak öldürmek

Rüyada fareyi boğarak öldürmek onlara hayrının dokunacağına, yeni bir adım atılacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, kötüyse düzeleceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, muradın yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada fareyi boğarak öldürmek gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması gerekiyorsa çekinmemelisiniz.

Rüyada fareyi boğarak öldürmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet eder.

Rüyada şeytanı boğarak öldürmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda boğarak öldürmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada birini boğarak öldürmeye çalışmak alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına yorulur.

Rüyada boğarak yılan öldürmek karalar bağlayacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına alamet eder.

Rüyada kediyi boğarak öldürmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada boğanın öldüğünü görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, kendisini çok yıpratacağına delalet eder.

Rüyada adamı boğarak öldürmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments