Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğa tarafından kovalandığını görmek

Rüyada boğa tarafından kovalandığını görmek

Rüyada boğa tarafından kovalandığını görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, hayırlı kararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğa tarafından kovalandığını gördüyseniz:

  • Ya da sevdiğiniz bir kişi ilişkilerinizi ilgilendiren konularda yaptığı açıklamalarla sizi şaşırtabilir.

Rüyada boğa tarafından kovalandığını görmek gösterilen sabrın tükeneceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğa tarafından kovalanmak karanlığın biteceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızgın boğa tarafından kovalanmak sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada boğanın kovalamasını görmek üzüntülerin günden güne artacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına işarettir.

Rüyada boğa kovalaması görmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğanın kovalaması görmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğa tarafından öldürülmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işaret eder.

Rüyada polis tarafından kovalanmak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments