Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızgın boğa tarafından kovalanmak

Rüyada kızgın boğa tarafından kovalanmak

Rüyada kızgın boğa tarafından kovalanmak üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, koyu muhabbette kalacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızgın boğa tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Bazı hareketlerinizin istenmeyen sonuçlarıyla yüzleşmeniz gerekebilir.

Rüyada kızgın boğa tarafından kovalanmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine, yaşamdan istediklerini alacağına delalet eder.

Rüyada boğa tarafından kovalandığını görmek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada boğa tarafından kovalanmak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kızgın siyah boğa görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada kızgın boğa görmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızgın bir boğa görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine işarettir.

Rüyada boğanın kovalamasını görmek zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada boğa kovalaması görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments