Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğanın kovalamasını görmek

Rüyada boğanın kovalamasını görmek

Rüyada boğanın kovalamasını görmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğanın kovalamasını gördüyseniz:

  • Bırakın her şey akışında gelişsin, o zaman daha rahat ilerleme sağladığınızı görebilirsiniz.

Rüyada boğa tarafından kovalandığını görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına delalet eder.

Rüyada boğanın kovalaması görmek sayılacağına ve sevileceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Rüyada kızgın boğa tarafından kovalanmak dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalet eder.

Rüyada boğa kovalaması görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada boğanın kovalamasını görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada boğa tarafından kovalanmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada boğaya bindiğini görmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada boğa saldırısına uğramak huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments