Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis tarafından kovalanmak

Rüyada polis tarafından kovalanmak

Rüyada polis tarafından kovalanmak kendi işinin sahibi olunacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına yorulur.

Rüyada polis tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Bazı konular ağırlıklı olarak ön plana çıkabilir.

Rüyada polis tarafından kovalanmak hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada polisler tarafından kovalanmak çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına işaret eder.

Rüyada polis kovalaması görmek hanesine bolluk geleceğine, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada fareler tarafından kovalanmak hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine delalettir.

Rüyada bir şey tarafından kovalanmak maddi ve manevi olarak destek olacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, keyfe kavuşacağına delalettir.

Rüyada bir deli tarafından kovalanmak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına delalettir.

Rüyada deve tarafından kovalanmak aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun tarafından kovalanmak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments