Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğa sevmek

Rüyada boğa sevmek

Rüyada boğa sevmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, çok yorulacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, mal kayıpları da yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğa sevmek gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ev halkından birisi için bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada boğa sevmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada boğanın kovalamasını görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah büyük boğa görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğa satmak rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine inanılır.

Rüyada büyük boğa yılanı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına yorulur.

Rüyada kızgın boğa görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine işaret eder.

Rüyada boğa kesmek rızkın daim ve hayırlı olacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytanı boğarak öldürmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments