Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğa satmak

Rüyada boğa satmak

Rüyada boğa satmak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, her isteklerinin yerine geleceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına delalettir.

Rüyada boğa satmak gördüyseniz:

  • Belli konularla ya da kişilerle ilgili fikirleriniz iyice netleşmeye başlıyor.

Rüyada boğa satmak lüksünün artacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına alamet eder.

Rüyada boğa kovalaması görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına tabir olunur.

Rüyada boğa devirmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına işarettir.

Rüyada boğa satın almak hevesinin kursağında kalacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine inanılır.

Rüyada boğa kesmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına delalettir.

Rüyada boğa ve inek görmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, insanlarla arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada boğaya binmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine inanılır.

Rüyada boğa tutmak ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments