Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğa kesmek

Rüyada boğa kesmek

Rüyada boğa kesmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, günahlara, iş ve mekan değiştireceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine inanılır.

Rüyada boğa kesmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten eski bir dostunuzu aramanız gerekiyor.

Rüyada siyah boğa kesmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğa kesmek kafa dinleyeceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine inanılır.

Rüyada boğa devirmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine işaret eder.

Rüyada boğayla boğuşmak isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, hidayete ereceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük boğa görmek yüklü bir miktar borç verileceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızgın boğa görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada boğa yavrusu görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada ölü boğa görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments