Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızgın boğa görmek

Rüyada kızgın boğa görmek

Rüyada kızgın boğa görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine, hakkıyla kazanca, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızgın boğa gördüyseniz:

  • Herkesi kendi haline bırakıp, kendi amaçlarınız için zaman harcamanızda fayda var.

Rüyada kızgın siyah boğa görmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, mutluluğundan olacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızgın bir boğa görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızgın boğa tarafından kovalanmak ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kızgın boğa görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasını kızgın görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada kızgın köpek görmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada ölen birini kızgın görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, başarılarının çoğalacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına delalet eder.

Rüyada kızgın yılan görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments