Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğa yakalamak

Rüyada boğa yakalamak

Rüyada boğa yakalamak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada boğa yakalamak gördüyseniz:

  • Yeni imkanlardan istifade etmeye çekiniyorsunuz.

Rüyada boğa yakalamak rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğarak yılan öldürmek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğa kovaladığını görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bağlı boğa görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada at ve boğa görmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada siyah boğa görmek ün salacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada boğanın kovalaması görmek suçlamalardan aklanılacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine yorulur.

Rüyada boğa inek görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments