Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğa kestiğini görmek

Rüyada boğa kestiğini görmek

Rüyada boğa kestiğini görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada boğa kestiğini gördüyseniz:

  • Hayatınızda çok fazla şey oluyor.

Rüyada boğa kestiğini görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada besili boğa görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, başarısız olacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına işarettir.

Rüyada yavru boğa görmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini boğarak öldürmeye çalışmak eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada boğayı yenmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına delalet eder.

Rüyada boğa kesmek zararın gittikçe daha da artacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate inanılır.

Rüyada tek boynuzlu boğa görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine alamet eder.

Rüyada boğayla güreşmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments