Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru boğa görmek

Rüyada yavru boğa görmek

Rüyada yavru boğa görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına alamet eder.

Rüyada yavru boğa gördüyseniz:

  • Gerçekten halledilmesi gereken konular var.

Rüyada yavru boğa görmek haneden birinin ayrılacağına, eşit davranılacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğa yavrusu görmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, verilen sözlerin tutulacağına alamet eder.

Rüyada çiftleşen boğa görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına yorulur.

Rüyada ölen boğa görmek onlarla gönül birliği edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada öküz ve boğa görmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine inanılır.

Rüyada uçan boğa görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğanın saldırdığını görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğayla konuşmak riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments