Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek boynuzlu boğa görmek

Rüyada tek boynuzlu boğa görmek

Rüyada tek boynuzlu boğa görmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada tek boynuzlu boğa gördüyseniz:

  • Sizi arayıp, görüşmek isteyen kimseleri reddetmemelisiniz.

Rüyada tek boynuzlu boğa görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, başarılarının devamlı olacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına yorulur.

Rüyada boynuzlu boğa görmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğa boynuzu görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine işaret eder.

Rüyada tek boynuzlu öküz görmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine işarettir.

Rüyada tek boynuzlu keçi görmek çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tek boynuzlu inek görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine inanılır.

Rüyada tek boynuzlu beyaz at görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek boynuzlu hayvan görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments