Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğayla güreşmek

Rüyada boğayla güreşmek

Rüyada boğayla güreşmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, yaraların merheminin bulunulacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğayla güreşmek gördüyseniz:

  • Geleceği düşünerek hareket etmekte fayda var.

Rüyada boğayla güreşmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, maddi anlamda feraha ermeye, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aslanla güreşmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada biriyle güreşmek sevgi dolu haberler alınacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada güreşmek ve yenmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına işarettir.

Rüyada babayla güreşmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada insanla güreşmek günah işlemeyi terk edeceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada deveyle güreşmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşınla güreşmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments