Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilac yutmak

Rüyada ilac yutmak

Rüyada ilac yutmak aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, aile saadetinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilac yutmak gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınızın görünür olmamasına dikkat etmelisiniz.

Rüyada ilac yutmak yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada ilacı yutamamak kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilac yemek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birine ilaç vermek şansın ve kısmetin de açık olacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına inanılır.

Rüyada ilaç içmemek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birine ilaç verdiğini görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına alamet eder.

Rüyada bitkisel ilaç görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilaç yutamamak çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments