Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşık yutmak

Rüyada kaşık yutmak

Rüyada kaşık yutmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşık yutmak gördüyseniz:

  • Örneğin size her zaman gerekli olan yakın dostları gücendirebilirsiniz.

Rüyada kaşık yutmak alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çay kaşığı yutmak yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına yorulmaktadır.

Rüyada küpe yutmak rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada toplu iğne yutmak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine işaret eder.

Rüyada cam kırığı yutmak kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada kurdele yutmak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Rüyada dişi yutmak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine alamet eder.

Rüyada metal yutmak hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments