Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böcek kene görmek

Rüyada böcek kene görmek

Rüyada böcek kene görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada böcek kene gördüyseniz:

  • Geçmiş hatalarınızı veya başarılarınızı gözden geçirerek yeni şeyler bulmak veya farklı yönde ilerlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada böcek kene görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada köpekte kene görmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, insanlarla arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada bit pire kene görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada kolunda kene görmek çok rahat bir döneme girileceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kene çıkarmak kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada köpekten kene koparmak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada saçta kene görmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada başında kene görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments