Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçta kene görmek

Rüyada saçta kene görmek

Rüyada saçta kene görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına işaret eder.

Rüyada saçta kene gördüyseniz:

  • Olaylar planlandığı şekilde gitmeyebilir.

Rüyada saçında kene görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçta kene görmek variyetinin her geçen gün artacağına, bol kazanç elde edeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kene ısırdığını görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek üstünde kene görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı kene görmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, insanların hayır dualarını alacağına işarettir.

Rüyada kene yapıştığını görmek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada çok kene görmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kene ısırması görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments