Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kene çıkarmak

Rüyada kene çıkarmak

Rüyada kene çıkarmak insanları sakinleştireceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işarettir.

Rüyada kene çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, atılması gereken imzalar ya da üzerinde anlaşılması gereken konular bekleyebilir.

Rüyada vücudunda kene çıkarmak kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada başından kene çıkarmak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kene çıkarmak iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına alamet eder.

Rüyada kulakta kene görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, insanlara yardım edeceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek ve kene görmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına işarettir.

Rüyada evde kene görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük kene görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek kenesi görmek maddi varlığının çoğalacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments