Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpekten kene koparmak

Rüyada köpekten kene koparmak

Rüyada köpekten kene koparmak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada köpekten kene koparmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdan herkese bahsetmeniz durumunda eleştiri veya şikayetlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada köpek ve kene görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, zenginliğe kavuşulacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine yorulur.

Rüyada köpeğin üstünde kene görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada keneli köpek görmek bekarlar için evlenmeye, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Rüyada köpek üzerinde kene görmek bolluk içinde yaşamaya, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına inanılır.

Rüyada köpekten kene koparmak sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine işarettir.

Rüyada köpek üstünde kene görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpekten kene toplamak yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına inanılır.

Rüyada köpekte kene görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments