Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda kene görmek

Rüyada kolunda kene görmek

Rüyada kolunda kene görmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, kendini toparlayamayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına rivayet eder.

Rüyada kolunda kene gördüyseniz:

  • Yaşam biçiminizde veya yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kolunda kene görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, de zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçta kene görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına işaret eder.

Rüyada uçan kene görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, işlerinin günden güne azalacağına rivayet eder.

Rüyada böcek kene görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kene çıkarmak iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada üstünde kene görmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına alamet eder.

Rüyada köpek kenesi görmek geniş geniş yaşayacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok kene görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments