Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böceğin kovaladığını görmek

Rüyada böceğin kovaladığını görmek

Rüyada böceğin kovaladığını görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, uzun yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına işarettir.

Rüyada böceğin kovaladığını gördüyseniz:

  • Zorlandığınız konularda eski tecrübelerden yararlanmanız işi bitirebilir.

Rüyada böceğin kovaladığını görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine tabir olunur.

Rüyada hamam böceği kovalamak başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada böcek kovalamak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sinek kovalamak malının ve parasının da artacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada tosun kovalamak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına rivayet eder.

Rüyada biri kovalamak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evden köpek kovalamak güveninin artacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayının kovaladığını görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments