Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böcek kovalamak

Rüyada böcek kovalamak

Rüyada böcek kovalamak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, hakkını savunamayacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böcek kovalamak gördüyseniz:

  • Ciddi diyaloglar önemli sonuçlar verebilir.

Rüyada hamam böceği kovalamak zor günlerin sona ereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada böcek kovalamak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, yoğun duygular yaşayacağına yorulur.

Rüyada böceğin kovaladığını görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine tabir olunur.

Rüyada buzağı kovalamak yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, hayatının daha kolay olacağına alamet eder.

Rüyada timsah kovalamak yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kovalamak kaçmak zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada balık kovalamak eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına yorulur.

Rüyada beyaz ayı kovaladığını görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments