Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri kovalamak

Rüyada biri kovalamak

Rüyada biri kovalamak daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biri kovalamak gördüyseniz:

  • Başka kimseleri yavaşlatıyorsunuz.

Rüyada şeytan kovalamak başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada böceğin kovaladığını görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelebek kovalamak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını kovaladığını görmek en doğru şekilde öğreneceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeklerin kovaladığını görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yalnız hissetmeye delalettir.

Rüyada tosun kovaladığını görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada atın seni kovaladığını görmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, bir takım sorunlar çıkacağına işaret eder.

Rüyada hirsizi kovalamak kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments