Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tosun kovalamak

Rüyada tosun kovalamak

Rüyada tosun kovalamak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tosun kovalamak gördüyseniz:

  • Biraz yan tribünde kalıp, etrafta olan biteni anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada tosun kovaladığını görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tosunun kovaladığını görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tosun kovalamak küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada büyük tosun görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuzlu tosun görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tosun sevmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine delalettir.

Rüyada tosun sürüsü görmek şansın kaçacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah tosun kesmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, çok hayırlı adımların atılacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments