Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sinek kovalamak

Rüyada sinek kovalamak

Rüyada sinek kovalamak kazancın gittikçe artacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, özgüveninin yerine geleceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada sinek kovalamak gördüyseniz:

  • Kendinizi toparlamalısınız.

Rüyada sinek kovalamak hayat kalitesinin de yükseleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına işarettir.

Rüyada büyük bir sinek görmek makamının sürekli yükseleceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzına sinek kaçmak dileklerinin kabul olacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada pembe sinek görmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatakta sinek görmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına tabir olunur.

Rüyada sinek larvası görmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçında sinek görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine işaret eder.

Rüyada saçta sinek görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments