Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamam böceği kovalamak

Rüyada hamam böceği kovalamak

Rüyada hamam böceği kovalamak işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, çok büyük hayır duası alınacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, kalkınacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada hamam böceği kovalamak gördüyseniz:

  • Aile veya evle ilgili askıda kalmış sorunların bir an önce ele alınması gerekiyor.

Rüyada hamam böceği kovalamak dininden vazgeçmeyeceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına işarettir.

Rüyada hamam böceği yumurtası görmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine yorulur.

Rüyada hamam böceği zehirlemek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamam böceği yediğini görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine inanılır.

Rüyada fare ve hamam böceği görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı hamam böceği görmek namaz kılacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamam böceği yuvası görmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına yorulur.

Rüyada hamam böceği sürüsü görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments