Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayının kovaladığını görmek

Rüyada ayının kovaladığını görmek

Rüyada ayının kovaladığını görmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayının kovaladığını gördüyseniz:

  • Gerçekçi konuşmalar yapmak veya karşıdaki kişilerin konuşmalarını ciddiye alıp almamak konusunda daha şüpheci davranmak gerekebilir.

Rüyada ayının kovaladığını görmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayın doğduğunu görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada ayın kaymasını görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine delalettir.

Rüyada ayın parçalanması görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, doğruluktan ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayının saldırdığını görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada aşure ayında aşure görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına delalettir.

Rüyada ayın ikiye bölündüğünü görmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada ayın içinde kabe görmek sağlık sorunlarının son bulacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments