Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gübreye basmak

Rüyada gübreye basmak

Rüyada gübreye basmak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, lüksünün artacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, tatsız haberlerin alınacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına rivayet eder.

Rüyada gübreye basmak gördüyseniz:

  • Baskı altında yanlış adımlar atabilirsiniz.

Rüyada gübreye basmak ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada inek gübresine basmak sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan gübresi görmek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, yaşama dört elle sarılacağına işarettir.

Rüyada gübre yığını görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayvan gübresi görmek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada gübre atmak işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada keçi gübresi görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada koyun gübresi görmek işinin başına geçeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments