Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbreklerini vermek

Rüyada böbreklerini vermek

Rüyada böbreklerini vermek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, örnek insan olacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, işinden ve parasından olacağına delalet etmektedir.

Rüyada böbreklerini vermek gördüyseniz:

  • Evle veya aileyle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada böbrek kanseri olmak her şeyin gönlünce olacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada böbrekten bıçaklanmak bolluk ve bereketin artacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine delalettir.

Rüyada böbreğinin çalındığını görmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalettir.

Rüyada böbrek kumu dökmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada böbrek hastası görmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada böbreğini bağışlamak mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına işaret etmektedir.

Rüyada böbreklerinin ağrıdığını görmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, saygı göreceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına işarettir.

Rüyada böbreklerini vermek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments