Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnu uzamak

Rüyada burnu uzamak

Rüyada burnu uzamak amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına delalet etmektedir.

Rüyada burnu uzamak gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harekete geçmenizde fayda var.

Rüyada burnu uzamak çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına delalet eder.

Rüyada burnun uzadığını görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada burnunun uzadığını görmek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, işinde dar boğaza gireceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine işaret eder.

Rüyada azı dişinin uzadığını görmek maddi zararını karşılayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin saçının uzadığını görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, işlerinden feragat edeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının saçının uzadığını görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada saçınızın uzadığını görmek hasta ise iyileşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına işarettir.

Rüyada oğlunun boyunun uzadığını görmek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments