Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın almayı görmek

Rüyada altın almayı görmek

Rüyada altın almayı görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına yorulur.

Rüyada altın almayı gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirmekten hoşlandığınız kişilerle kutlama benzeri toplantılar söz konusu olabilir.

Rüyada altın bilezik alıp takmak yalnız kalmak isteyeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına tabir olunur.

Rüyada altın yüzük alıp takmak kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine delalettir.

Rüyada altın alıp vermek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın almaya gitmek çözümlere kavuşacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada altın almayı görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına rivayet eder.

Rüyada altın alıp satmak karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına delalet eder.

Rüyada altın görüp almamak zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın almamak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments