Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bilezik alıp takmak

Rüyada altın bilezik alıp takmak

Rüyada altın bilezik alıp takmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, bunalacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada altın bilezik alıp takmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlık ilişkileriniz veya sosyal çevreniz hayatınızda sizi destekleyen öğeler.

Rüyada altın bilezik alıp takmak patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bilezik alıp takmak sağlığından ve ağız tadından olacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına alamet eder.

Rüyada altın yüzük alıp takmak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına tabir olunur.

Rüyada altın gümüş bilezik takmak alım gücünü yitireceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın bileziği koluna takmak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni altın bilezik takmak rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada emanet altın bilezik takmak resmi bir kurumda işe girileceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine inanılır.

Rüyada altın altın bilezik takmak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, söz sahibi olacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments