Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın görüp almamak

Rüyada altın görüp almamak

Rüyada altın görüp almamak eğlenceli ortamlara gireceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, maddi olarak zayıflayacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın görüp almamak gördüyseniz:

  • Son zamanlarda ihmal ettiğiniz bazı konularla ilgili olarak alacağınız haberler kaybedilmiş birşey olmadığını ortaya koyarak size yeni bir motivasyon sağlayabilir.

Rüyada altın görüp almamak hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada para görüpte almamak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına tabir olunur.

Rüyada para görüp almamak işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada altın görüp almak böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, kazancın daha da arttırılacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına delalet eder.

Rüyada altın görüp saymak kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın bilezik görüp takmak sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın görüp toplamak kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işaret eder.

Rüyada altın görüp kaybetmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, toplumda yükseleceğine, çok sağlıklı olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments