Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın alıp satmak

Rüyada altın alıp satmak

Rüyada altın alıp satmak haram mala, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, ele geçen paranın daha da artacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına yorulur.

Rüyada altın alıp satmak gördüyseniz:

  • Para akışı hızlanabilir.

Rüyada altın alıp satmak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına inanılır.

Rüyada buğday alıp satmak işten yana şansının açık olacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada alıp satmak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, maddi olarak zarar edeceğine inanılır.

Rüyada araba alıp satmak gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev alıp satmak yeni bir işe geçiş yapılacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, zamanının boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada arsa alıp satmak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın almamak ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına delalet eder.

Rüyada altın alırken görmek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments