Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın almamak

Rüyada altın almamak

Rüyada altın almamak zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, karlı işlere gireceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada altın almamak gördüyseniz:

  • Hoşunuza giden bazı şeyler almanız ya da dostlarınıza bazı ikramlarda bulunmanız veya misafir ağırlamanız olasıdır.

Rüyada altın yüzük alıp takmak kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, dileklerin kabul olacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın alıp vermek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına tabir olunur.

Rüyada altın bilezik alıp takmak isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada altın alıp satmak kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine delalettir.

Rüyada altın almayı görmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada altın alırken görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, çok hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın almamak problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada altın almaya gitmek güzel günler geçireceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments