Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın almaya gitmek

Rüyada altın almaya gitmek

Rüyada altın almaya gitmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, kalben çok rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada altın almaya gitmek gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmeniz durumunda güzel bir gelecek sizi bekliyor.

Rüyada altın almaya gitmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sıkıntıların azalacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı almaya gitmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, üçüncü gözünün açılacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada halı almaya gitmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada araba almaya gitmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada bavulunu alıp gitmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına yorulur.

Rüyada odun almaya gitmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada almanyauya gitmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine işarettir.

Rüyada yoğurt almaya gitmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments