Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın alıp vermek

Rüyada altın alıp vermek

Rüyada altın alıp vermek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada altın alıp vermek gördüyseniz:

  • Ya da sizin şikayetleriniz insanların size güvenini azaltabilir.

Rüyada verilen altını almamak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, imkânlarının çoğalacağına işarettir.

Rüyada altın alırken görmek bir sebeple çok zorlanacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın almamak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, saygın biri olacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada altın almayı görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, her açıdan farklılıklar olacağına yorulur.

Rüyada altın yüzük alıp takmak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada altın alıp vermek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, rahat bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın almaya gitmek yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine inanılır.

Rüyada altın görüp almamak elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, dertlerin günden güne artacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments