Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın alırken görmek

Rüyada altın alırken görmek

Rüyada altın alırken görmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, sevdiğini söyleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına delalettir.

Rüyada altın alırken gördüyseniz:

  • Evinizde tadilat, dekorasyon, ev arkadaşı bulma, evi yenileme, restorasyon v.b işlerle uğraşabilir veya taşınabilirsiniz.

Rüyada altın almamak hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada altın almaya gitmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın alıp vermek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine işarettir.

Rüyada altın yüzük alıp takmak ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine alamet eder.

Rüyada altın görüp almamak sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın alıp satmak anne babayla ters düşüleceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına işaret eder.

Rüyada altın alırken görmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına tabir olunur.

Rüyada altın bilezik alıp takmak tebrik edileceğine, çok mutlu olunacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments