Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıyık dökülmesi görmek

Rüyada bıyık dökülmesi görmek

Rüyada bıyık dökülmesi görmek çok kötü hissedileceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada bıyık dökülmesi gördüyseniz:

  • Başkalarının özel ilişkilerine karışırsanız pişman olabilirsiniz.

Rüyada yüzünde bıyık görmek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Rüyada bıyıklarını aldırmak korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıyık temizlemek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıyık kesildiğini görmek mevki edineceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada bir bayanı bıyıklı görmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada bıyıklarının uzadığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini bıyıklı görmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, güzel günler için yaşayacağına, rızkından ve gelirinden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi bıyığını görmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments