Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi bıyığını görmek

Rüyada kendi bıyığını görmek

Rüyada kendi bıyığını görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi bıyığını gördüyseniz:

  • Daha derin istekleri belli etmeniz ters tepebilir.

Rüyada yüzünde bıyık görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıyık traşı olmak o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, yaşamına bakacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına işarettir.

Rüyada bıyıkları uzamış görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada oğlunu bıyıklı görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının bıyığını kesmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının bıyığının çıktığını görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığın birini bıyıklı görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayanın bıyık görmek moralinin yükseleceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments