Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıyıklarını aldırmak

Rüyada bıyıklarını aldırmak

Rüyada bıyıklarını aldırmak üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıyıklarını aldırmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser veya hayalperest olmak zarar verebilir.

Rüyada kaş bıyık aldırmak bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada kaş ve bıyık aldırmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine inanılır.

Rüyada bıyıklarını aldırmak daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının bebek aldırmak vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, bereketin ve verimin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzündeki tüyleri aldırmak yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kaş aldırdığını görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisine abdest aldırmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada rahim aldırmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments