Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıyık temizlemek

Rüyada bıyık temizlemek

Rüyada bıyık temizlemek ortalığın sakinleşip, durulacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına işarettir.

Rüyada bıyık temizlemek gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizde satıcılara karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada bıyık temizlemek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, gönlünün rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gür bıyık görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kadının bıyık çıktığını görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yarım bıyık görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada bıyık sakal görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, strese gireceğine, gergin olacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bıyık kıllarının almak ağız tadının kaçacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıyığını kısaltmak hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendinde bıyık görmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, hoş olaylar yaşayacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments