Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıyık kesildiğini görmek

Rüyada bıyık kesildiğini görmek

Rüyada bıyık kesildiğini görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bıyık kesildiğini gördüyseniz:

  • Dışa yönelik davranışlarınız ile sempatik birisi olarak görünmek isteyeceksiniz.

Rüyada bıyık kesildiğini görmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine işaret eder.

Rüyada bıyık kesilmesi görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine delalettir.

Rüyada bıyığının kesildiğini görmek hayata küsecek duruma geleceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada bıyığın kesildiğini görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bıyık ve sakal görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıyık traşı olmak hiç bilmediği bir işe gireceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada bir kadının bıyıklarının çıktığını görmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada bıyıklı kadın görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, daha sonra işlerin açılacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments