Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bayanı bıyıklı görmek

Rüyada bir bayanı bıyıklı görmek

Rüyada bir bayanı bıyıklı görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, çok uğraş vereceğine delalettir.

Rüyada bir bayanı bıyıklı gördüyseniz:

  • En ufak bir açık verdiğiniz taktirde bunu kullanmak için bazı kimseler tetikte bekliyorlar.

Rüyada bayanın bıyık görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına delalet eder.

Rüyada bayanı bıyıklı görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine delalet eder.

Rüyada bıyıklı bayan görmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada bir bayanı bıyıklı görmek sosyal konumunun değişeceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bayanda sakal bıyık görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayanda bıyık görmek küslerin ve dargınların barışacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kaş bıyık görmek daha kötü günler yaşayacağına, yoğun stres altında kalacağına, daima afiyette olacağına inanılır.

Rüyada bıyığını traş etmek çok üst mevkilere geleceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments