Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde bıyık görmek

Rüyada yüzünde bıyık görmek

Rüyada yüzünde bıyık görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, imkânların çok daha iyi olacağına, üzüntülerin günden güne artacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde bıyık gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan gerilim hissedebilirsiniz.

Rüyada yüzünde bıyık görmek güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bıyık koparmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına işarettir.

Rüyada bıyığı olmayan birini bıyıklı görmek haneye nifak gireceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, genç kimselere eğitim vereceğine delalet eder.

Rüyada kocasını bıyıklı görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, hararetli olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaş ve bıyık aldırmak yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına inanılır.

Rüyada sakallı bıyıklı kadın görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıyıklı bir adam görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada takma bıyık takmak çok iyi işler gerçekleştireceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments